30 november 2021

Vissershoedje

2 min read

Bekijk het vissershoedje bij Hatland. Op de website zie je uiterst functionele hoeden zoals de Sal Anti Mosquito maar ook de Sefton, een hoed die het hele jaar door kan. Dat is het voordeel van het vissershoedje, vaak is het niet expliciet die zomer- of winterhoed, het kan in ons gematigde klimaat vaak gedragen worden. Hatland heeft voor alle denkbare omstandigheden hoeden, lees daar later meer over. Tevens heeft Hatland hoeden specifiek voor dames en heren, maar daarbinnen kun je het vissershoedje omschrijven als uniseks. Kortom lees hier alles over de hoeden van Hatland, en in welke situatie je het beste kan dragen.

Hatland heeft een grote collectie

Naast het vissershoedje zijn er andere modellen. Bekend is de gleufhoed, en zeer exclusief is dan Trilby. Hatland heeft ook de flaphoed, en mocht je het tussen de hoeden niet kunnen vinden, dan kun je nog uitwijken naar de petten. Extra mooi is dat je kan selecteren op materiaal. Een wollen pet of hoed voor de winter, een leren voor in de herfst, en de strorieten voor in de zomer. Toppers zijn hoeden en petten van materialen zoals Gore-Tex en UPF 50+ wat bescherming geeft tegen schadelijk zonlicht. Maar qua modellen, het vissershoedje is in feite de hoed die altijd kan, en zich daarin heeft bewezen.

Hoeden en petten kun je eenvoudig online kopen

Als je het goede vissershoedje gevonden heb kun je eenvoudig de maat bepalen. Je meet de omtrek rond het hoofd, en op de website staat een maattabel. Bij online kleding kopen moet weleens een kledingstuk retour voor een maatje groter of kleiner, bij hoeden en petten komt dit amper voor. Voor de rest is het een beetje filteren, maar bedenk dat een model zoals Revelstoke heel universeel is, bijna het hele jaar door gedragen kan worden, en makkelijk te combineren is met je kleding. Bij de petten tref je hetzelfde aan, maar petten zijn dan weer sportiever dan hoeden. Bekijk de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *