30 november 2021

Stoppen met roken

2 min read
e-smoker kopen

Stoppen met roken kun je doen door je te verdiepen in een e-smoker kopen. Voor mij was het dé manier om echt korte metten te maken met mijn verslaving. Ik kon het rustig afwisselen, waardoor ik steeds minder behoefte had aan een echte sigaret. Dit is uiteraard een van de vele voordelen wanneer je overstapt op een e-smoker. Omdat ik er vrij weinig van begreep, heb ik het bedrijf die de e-smokers verkoopt, gevraagd om advies. Ze zeiden dat het handig was om te beginnen met een startpakket, waardoor je enkel en alleen op een knop hoeft te drukken om te kunnen inhaleren. Later leerde ik wat complexere modellen kennen, die ook erg vernuftig zijn. Zo kan je zelfs je eigen smaakjes maken, waardoor je echt een e-smoker naar eigen wens kan afstellen.

e-smoker kopen

Afwisseling en uiteindelijk stoppen

Ik wisselde, zoals gezegd, steeds meer af, om uiteindelijk volledig te stoppen met de echte sigaretten. Ik weet dat het een flauw voordeel is, maar het geld dat je bespaart! Het is ongelofelijk. Ik dacht vaak dat ik het toch niet ging merken, maar ik hou opeens veel meer geld over. Dan kun je ook opeens zien hoeveel geld je verspild, aan iets wat permanent slecht voor je is. De e-smoker is een kleine investering wat zich op allerlei manieren goed uitbetaald. Wat mij betreft een aanrader. Via de website zie je een uitgebreid assortiment. Mocht je beginner zijn, raad ik je dan ook aan om zo’n startpakket te kopen, het is echt heel makkelijk.

e-smoker kopen