30 november 2021

Kamperen met gemak en luxe

2 min read
glamping nederland

Wil je echt de sfeer ervaren van het kamperen, maar ook een beetje luxe dan is glamping Nederland echt wat voor jou. Je hebt het gevoel dat je aan het kamperen bent, aan de andere kant ontbreekt het je niet aan de luxe omstandigheden. Natuurlijk logeer je wel in je eigen tent of caravan, maar daarnaast heb je ook een aantal voorzieningen extra die net dat luxe gevoel geven. Het belangrijkste wat er blijft is de sfeer van het echte kamperen, die maak je tenslotte met zijn allen.

Samen genieten

Eigen voorzieningen voor sanitair

Bij glamping Nederland vul je in principe je eigen kampeermiddel aan, hierbij kun je denken aan eigen sanitaire voorzieningen zodat je niet in de nacht naar de toilet hoeft te lopen, of heb je gelegenheid om te douchen op je eigen terrein. Je kunt het beschouwen als kamperen en dan met een gouden randje. Geen toiletrol meer in je hand die je mee moet nemen, je eigen middelen gedurende het verblijf op de camping. 

Vele voorzieningen

En nog meer……

Maar dit is natuurlijk nog niet alles, behalve dat je een eigen water af en aanvoer hebt, heb je ook een vaatwasser, douche en toilet tot je beschikking. Wil je nog meer luxe en is dit nog niet genoeg? Geen probleem, huur dan privé sanitair met een infrarood sauna erbij op je plaats. Je weet dan zeker dat je uitgerust en met een heerlijk voldaan gevoel weer na de vakantie naar huis kunt. Zelfs als je niet in het bezit bent van een eigen middel om te kamperen kun je bij de Leistert gebruik maken van glamping Nederland.