30 november 2021

Fabius Opleidingen

2 min read

Business Presentation of a Corporate Woman to her Colleagues

Veel bedrijven en overheidsorganisaties sturen hun werknemers voor een administratieve opleiding naar Fabius Opleidingen. Klanten van dit opleidingsinstituut zijn Hema, PostNL, diverse verzekeraars en banken, maar ook de GGZ, enkele ministeries en een aantal hogescholen. De reden waarom zij hun werknemers naar Fabius Opleidingen sturen is, dat het bedrijf goede resultaten heeft. Vrijwel alle cursisten slagen meteen voor hun examens. De kwaliteit van de cursussen is altijd up-to-date, waardoor de cursisten na afloop over actuele kennis en vaardigheden beschikken. Een ander voordeel van Fabius Opleidingen is het grote aantal leslocaties, dat goed bereikbaar is met het ov.

Kwaliteit van de opleidingen

Degenen die bij Fabius Opleidingen verantwoordelijk zijn voor het samenstellen van de cursus programma’s laten zich goed informeren bij hun klanten. Op die manier komen ze erachter welke vaardigheden er van de werknemers worden gevraagd en van welke software er gebruik wordt gemaakt. Bij Fabius Opleidingen wordt de inhoud van de cursussen optimaal afgestemd op de toekomstige werkzaamheden van de cursisten. Fabius Opleidingen biedt niet alleen basiscursussen aan, maar ook vervolg- en opfriscursussen op MBO niveau. Daardoor kan elke werknemer, ongeacht zijn leeftijd, een cursus volgen bij Fabius.

De waarde van een opleiding voor cursisten

Cursisten bij Fabius Opleidingen kunnen er op rekenen dat zij voldoende begeleiding krijgen. De docenten doen alle moeite om de cursisten zo goed mogelijk te motiveren. Ze geven daarnaast op een duidelijke wijze les, waarbij het geen probleem is als sommige onderwerpen meerdere keren moeten worden uitgelegd. Dat heeft succes, want 90 procent van de cursisten is tevreden en rondt zijn cursus in één keer succesvol af. Een investering in een cursus betaalt zichzelf altijd terug, want met een diploma hebben de cursisten minder kans om hun baan te verliezen, meer zekerheid op een nieuwe baan, en garanties op een goed salaris.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *