29 november 2021

Cool speelgoed voor meisjes en jongens

2 min read

In dit artikel delen we het beste en meest populaire speelgoed waar kinderen dit jaar geobsedeerd door zullen zijn. Op zoek naar het beste speelgoed voor jongens en meisjes? Het is niet gemakkelijk om altijd op de hoogte te blijven van het speelgoed waar kinderen momenteel door geobsedeerd zijn. Het kan nog moeilijker zijn om het perfecte cadeau te vinden dat niet alleen uniek en schattig is, maar ook urenlang vermakelijk en leuk zal zijn. Na veel onderzoek vertellen we je in dit artikel welk speelgoed en geschenken in 2020 uit de winkelschappen zullen vliegen. Dit topspeelgoed zal zeker indruk maken op kinderen in elke leeftijdsgroep, van kleuters tot peuters.

Interactieve dieren, actiefiguren, superhelden en de onuitwisbare waanzin die een slijmkit is, zijn dit jaar nog steeds in trek, en Surprise-poppen en iconische merken zoals Playmobil en Lego blijven topkeuzes voor cool speelgoed. Leuk, nieuw technisch speelgoed zoals Osmo, Lumies en #Snapstar zijn must-haves voor veel kinderen. Star Wars is altijd een force om rekening mee te houden. En als het om actie en avontuur gaat, hebben we de nieuwste scooter en een paar retro rolschaatsen om uit te kiezen.
Of je nu op zoek bent naar een verjaardag of voor een andere speciale gelegenheid, bekijk in dit artikel met de meest populaire en beste speeltjes die je in 2020 kunt kopen, en laat ons je helpen het perfecte cadeau te vinden voor dat speciale kind in je leven. We hebben veel geweldige ideeën en weten alles over de juiste deals als het gaat om het beste speelgoed voor kinderen.

 

Voor geweldige astronauten

Lego's zijn perfect voor het stimuleren van fantasiespel en fijne motoriek. En de nieuwe Lego space shuttle bouwset is een van de coolste speelgoedjes die er zijn. Ruimteminnende kinderen kunnen een onderzoeks-shuttle en een Mars-rover bouwen. Zonnepanelen? Controleren. Heli drone? Het kan allemaal. Grijparm om geodes op te halen? Duidelijk. De set bevat ook twee minifiguren van astronauten die de mini-missies van je kind naar de ruimte moedig zullen voltooien.

Voor paardentrainers

Het paardenspeelgoed van de Schleich is een must voor fans van paarden en dierenspeelgoed. Baby De levensechte paarden kun je direct uit de doos te maken en staan garant voor urenlang speelplezier. Kinderen zullen het geweldig vinden om met hun kleine paard een wild avontuur te beleven.

Voor verzamelaars van Hatchimals

Kinderen die kleine Hatchimals-beeldjes verzamelen, zullen gek worden voor de Mega Secret Surprise Egg. Om een ​​goede reden: er zijn meer dan 40 verrassingen in dit 9-inch paarse ei. Andere leuke schatten zijn lipgloss en stickers. Het mysterie is zo aanlokkelijk! Ideaal voor kinderen van 5 tot 7 jaar.